Over Merijn

Droom

Merijn Oerlemans, geboren in het Brabantse Bergen op Zoom. De stad van stoet en spel.. Het is dus niet zo gek dat Merijn heeft gekozen voor het creatieve vak. 

Van kleins af aan is Merijn zich al gaan ontwikkelen op het gebied van acteren. Begonnen bij de plaatselijke toneelvereniging en zo stap voor stap de kneepjes van het acteren mogen leren. 

Richard Broekhuijzen Fotografie

Merijn won de ‘Beste Mannelijke Hoofdrol 2016’ bij stichting Amateur Musical Awards Nederland, in de musical: PETTICOAT, waardoor hij al snel de sprong maakte in de professionele wereld en in theaterseizoen 2018 te zien was als 1 van de hoofdrollen in het theaterconcert: BELLA ITALIA van De Graaf & Cornelissen Entertainment, samen met Leonie Meijer en Marijn Brouwers.

Theaterseizoen 2018 / 2019 is hij o.a. te zien in KRUISTOCHT IN SPIJKERBROEK de musical van Theater Terra en NJMT en KAREL DE KOK de kinderklucht van Van Hoorne Entertainment.

Buiten het theater heeft hij ook rollen mogen spelen in de tv serie ‘Just Like Me’ van Disney Channel en de populaire tv serie ‘Brugklas’ op Zapp NPO3. 

Als stemacteur is Merijn te horen bij o.a. HAMSTA (Mimo Jito), en verschillende commercials voor Aldi en Zapp. Ook werkt hij als presentator voor o.a. het Hoofd Podium van Serious Request (Glazen Huis) en verschillende Sint DJ Shows door het hele land. 

Een creatieve en leergierige duizendpoot met veel energie en enthousiasme. Als je dromen je niet een klein beetje bang maken, zijn ze niet groot genoeg.