Magnus – Animatiefilm

Hoofdrol in animatiefilm Magnus!

Ga mee op avontuur in de Onderaarde met Magnus in deze muzikale film vol strijdkracht, moed en liefde. Met de stemmen van: Donny Ronny, Merijn Oerlemans, Horace Cohen, André Dongelmans, Ellen Röhrman, Belinda Vermeer en vele anderen!

“MAGNUS” is een avontuurlijke animatiefilm die zich afspeelt in de mysterieuze wereld van de Onderaarde. De film volgt Magnus, een dappere Terracotta soldaat, die op een belangrijke missie wordt gestuurd om een legendarisch magisch wezen genaamd Kunlun te vinden.

Tijdens zijn reis wordt Magnus onverwachts vergezeld door Jade, een intrigerend personage dat duidelijk niet thuishoort in de Onderaarde. Samen vormen ze een onwaarschijnlijk duo en trotseren ze talloze gevaren terwijl ze op zoek gaan naar Kunlun. Onderweg komen ze verschillende magische wezens tegen, die hen helpen in hun zoektocht.
Een van hun trouwe metgezellen is Berry, een gekke geit met een unieke persoonlijkheid die hen met zijn slimme en grappige capriolen keer op keer uit benarde situaties redt. Daarnaast hebben ze ook de steun van Dodo, een schattig en pluizig beestje dat fungeert als hun gids doorheen de gevaarlijke en betoverende wereld van de Onderaarde.
Tijdens hun missie ontstaat er een bijzondere band tussen Magnus en Jade, waarin liefde en vertrouwen centraal staan. Maar hun tocht wordt bedreigd door Generaal Jin, een duistere krijgsheer die vastbesloten is om Kunlun te onderscheppen en zijn magische krachten voor zijn eigen gewin te gebruiken. Magnus en Jade moeten al hun moed en kracht bundelen om Jin te verslaan en de veiligheid van Kunlun te waarborgen.

https://www.youtube.com/watch?v=jwZn1jC203E

“MAGNUS” is een betoverend avontuur vol actie, humor en liedjes. Het verhaal verkent thema’s van vriendschap, liefde en de kracht van samenwerking, terwijl het de kijkers meeneemt op een onvergetelijke reis door een wereld vol magie en mysterie.