Willem Junior

STENT Producties brengt ‘Willem Junior’ naar het theater én op school

Het aankomend seizoen brengt productiehuis STENT Producties de educatieve én muzikale geschiedenisvoorstelling ‘Willem Junior’, over Willem van Oranje, naar het theater en op school. De hoofdrollen hiervoor zijn weggelegd voor Luuk Haaze en Merijn Oerlemans.

‘Willem Junior’ vertelt het verhaal van twee nieuwsgierige twaalfjarige jongens Willem (Luuk Haaze) en Jan (Merijn Oerlemans) die middels een magische app teruggaan in de tijd. Waar ze de jonge Willem ontmoeten en mysteries proberen te ontrafelen rondom deze ‘Grootste Nederlander Aller Tijden’.

Luuk Haaze speelde eerder in jeugdproducties als Roodkapje de musical, Benjamin de Beer en Scrooge en op televisie bij o.a. RTL Telekids. Komende maand is hij te zien in de musical ‘Spring Awakening’. Merijn Oerlemans brak door met een hoofdrol in ‘Bella Italia’ en speelde vervolgens in jeugdproducties als Kruistocht in Spijkerbroek, Koning van Katoren en Karel de Kok. Daarnaast is hij veel te zien in commercials en was hij jurylid in het programma ‘’All Together Now’’ op RTL4.

www.willemjunior.nl